Myndighederne ved ikke

Myndighederne ved ikke...

Af Kirsten Skovbo

 

  

 

Kirsten Skovbo är flitig debattör på Borgerdebat.dk. Inlägget är tidigare publicerat på angivna debattforum den 27 april 2003 som svar till "Myndighederne ved ikke...Arbejdspladser fremfor børn", insänt av Frede J den 27 april 2003.

Inlägget är saxat från Borgerdebat.dk och återges här med författarens och debattredaktionens benägna tillstånd.

 


 

Re: Myndighederne ved ikke...Arbejdspladser fremfor børn

I dagens radioavis udaler socialministeren, man i tvangsfjernelsesssager allerede har gjort nogle særdeles gode iagttagelser og erfaringer omkring det at inddrage slægten i anbringelser. At undersøgelser om børn der anbringes hos en moster, tante, onkel, mormor, eller måske endda en god nabo, skulle have fået et helt anderledes godt og særdeles posivtivt resultat.

Dette lyder besnærende og umådelig dejligt, men sig mig, hvilke familier er de heldige "vindere"i dette super lotterispil??? Hvorfor får vi ikke at vide hvor, hvad, hvem dette "påståede forsøg" har foregået???

Hvis denne påstand er sand, virker det totalt ambivalent, at samme minister fortsætter med at tale om, at der alligevel stadigvæk skal forskes i alle de andre børnegrupper, der fortsat (uvist af hvilken grund) skal forblive udeanbragte. Forskning om hvordan disse børn udvikler sig, når de om mange år er blevet voksne er fuldstændig uhørt, fordi DER ALLEREDE har været NOK forskning på dette område.

Når socialforskningsinstituttet forskning år efter år længe har udtalt, at undersøgeler tydeligt har vist, at der forefindes langt større dårlig trivsel i form af større dødelighed, større arbejdsløshed, større mistrivsel, m.m. hos udeanbragte børn, der anbringes på fremmede institutioner og plejefamilier istedet for som påstået anbringes hos sit eget biologiske netværk, (eller gode nabo). således at barnet NETOP ikke mister hverken sin nære slægt eller sine små venner.

ALT ANDET er totalt gak, og hvordan ministeren kan få os overbevist om at fortsat superdyre og livslange undersøgelser skulle være nødvendige, når hun samtidig bedyrer, at de "andre" undersøgelser om at lade barnet følge slægten, så åbenlyst er meget meget meget bedre.

Hvornår holder vore politikere op med at lege "tampen brænder". Det beviser blot (igen), at vi stadigvæk har ret i, at det er arbejdspladser førend børns tarv, der sættes i højsædet i Danmark, der konstant befinder sig øverst på tvangsfjernelsernes top ti hitliste både på verdensplan og i norden!

Føj hvor skulle Danmark skamme sig!!

Kirsten
En gang bedstemor - altid bedstemor

 

 

Blod är tjockare än vatten. Av Hans Hjortsjö

 

Barn foreldres eiendom. Av Tore Langbach

 

Omhändertagande och mänskliga rättigheter. Av J. P. Roos

 

Familjens och de anhörigas roll större i Europa. Av Henrik Stenbäck

 

Tillbaka till Artiklar

 

 

 

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter