Re: Anbringelser skader børn
Af Kirsten Skovbo  

 

Kirstin Skovbo medverkar flitigt på danska Diskussionsforumet Borger Debat.

 

Inlägget är tidigare publicerat på BorgerDebat.dk den 28 augusti 2004 och debatten pågår fortfarande. Alla är välkomna att besöka och medverka i diskussionerna.

 

NKMR har fått carte blanche från Annelise Rasmussen, moderator för BorgerDebat att låna material från hemsidan.

 

  


Kære Frede!

 

Når børn bliver tvangsfjernet eller for den sags skyld frivilligt fjernet (oplevelsen hos barnet er den samme skæbnesvangre angst og frygt samt sorg og savn), ja, så bliver de skadet for livet!

 

Det er ikke længere et gæt, men et helt beviseligt punkt, der i allerhøjeste grad burde slå storalarm.

 

Måske det for nogle enkeltes tilfælde først ses i en senere alder, hvor MEGET de følelsesmæssigt blev skadet er en ting, men en ganske anden ting, som forekommer mere og mere, er at flere og flere helt små børn, der er fjernet alt for tidligt fra deres mødre, snedes til "lapning" på vore psykiatriske afdellinger!

 

Hvor de også spærres inde senere i deres unge liv på landets lukkede psyatriske afdelinger??? Eller de findes, som før nævnt, på sociale forsorgshjem og herberger. (Jeg har talt med lidt ældre beboere, der bevidner, at de også ser flere og flere helt unge komme sådanne steder, EFTER de er blevet sat på gaden som 18 årige, når systemet ikke længere kan tjene på dem, enten som institutionsanbragte eller fra plejefamilier.

 

Er der nogle her, som kan give et fornuftigt svar herpå? Eller er der nogle, som kan sidde sådan en barsk viden overhøring. JEG kan ikke!

 

Når sytemet kan sende sådan et sundt velfungerende barn, som vort barnebarn Carl var, INDEN han blev brutalt afhentet af 6 uniformerede betjente og dernæst totalt svigtet af et børnehjem i et helt år, og fortsat svigtet i forhold til hans stærke savn efter mig, sin 100% faste holdepunkt, ja så kan systemet jo snart få enhvert barn til at "ligne" et behandlingskrævende individ.

 

Hvilken fordel de har af at sygeliggøre og tvangsmedicinere vore børn med skadelig psykofarmaka, ja det findes der også¨et svar på, men det vil jeg lige overlade andre at svare på.

 

Men lige et hint. Det er efterhånden størstedelen af arbejdsstyrken her i landet, der "arbejder" med offentlige såvel som servicesager, deriblandt vore børn.

 

En gang bedstemor - altid bedstemor, hvis jeg får lov?

 

 

Tillbaka till Anbringelser skader børn - Debattinlägg

 

Anbringelser skader børn
Af Frede Jakobsen

 

 

Tillbaka till Artiklar

 

 

 

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter